Yle: Jesse Puljujärven kauppa lähenee? Agentti ei kiistä mahdollista treidiä

Jesse Puljujärvi palaa Liigaan?
Jesse Puljujärvi palaa Liigaan? Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven kauppa saattaa olla jo lähellä. Ylen haastattelema agentti Markus Lehto ei myöskään lähtenyt kiistämään tätä mahdollisuutta.

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärven tähänastista NHL-uraa on turha käydä sen tarkemmin läpi. Jokainen, joka on edes jollakin tavalla perillä jääkiekon menosta, tietää, että Puljujärvi ei ole saanut Edmontonissa tarvittavaa vastuuta noustakseen uudelle tasolle NHL-pelaajana.

Eilen TSN:n toimittaja Ryan Rishaug twiittasikin pitkään ja hartaasti odotetun uutisen; Edmonton on valmis kauppaamaan Puljujärven oikean treidin sattuessa eteen.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Yle Urheilu ottikin asiasta lisää selvää Puljujärven pelaaja-agentti Markus Lehdolta, joka ei lähtenyt kiistämään vaihtokaupan mahdollisuutta. Mikään ei ole varmaa, mutta nyt asia on vahvasti Oilersin toimistolla tapetilla.

– Agendaan kuuluu, että seurat käyvät agenttien kanssa asioita läpi. Enemmänkin on keskusteltu siitä, mikä on Jessen tulevaisuuden kannalta parasta. Onko nyt oikea aika kaupata nuorta pelaajaa, paha sanoa, Lehto kertoi Ylelle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lehto on siitä varma, että Puljujärvellä on kaikki mahdollisuudet kasvaa huipputason laituriksi. Huhuissa pyöritelty AHL-keikka ei taasen olisi agentin mukaan välttämättä se kaikista paras ratkaisu.

– Olen silti täysin vakuuttunut, että Puljujärvi on tähän sarjaan 20–30 maalin pelaaja. Onko se sitten Edmontonissa, niin sitä tässä on pyöritelty.

– Itse olen sitä mieltä, että jos Jesse saisi pelata kymmenen peliä samassa ketjussa 15-17 minuutin peliajalla, vähän ylivoimaa siihen päälle, niin hän tekisi ihan samalla tavalla tulosta kuin muutkin laiturit siellä. AHL on sarja, jolla ei välttämättä ole enää Jesselle paljon annettavaa.

Agentin haastattelun voit lukea kokonaisuudessaan Ylen sivuilta täältä.

Lue myös: Juhamatti Aaltonen heti ilmiliekeissä – Lahdessa uskomattomat maalikarkelot