Jesse Puljujärvi rehellisenä peliajastaan – ”En ole ansainnut enempää”

Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.
Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi oli Ylen Tommi Seppälän haastattelussa rehellisellä tuulella, kun puhe kääntyi nuorukaisen peliaikaan.

Suomalaisnuorukainen Jesse Puljujärvi ei ole onnistunut NHL-läpimurrossaan, vaikka menneillään on jo hyökkääjän kolmas kausi taalakaukaloissa. Siinä missä kolme kärkivarausta, Auston MatthewsPatrik Laine sekä Pierre-Luc Dubois ovat jo kaikki tähtitason pelaajia, tarpoo nelosvaraus Puljujärvi syvissä vesissä.

Ylen Tommi Seppälä otti Puljujärven haastatteluun toissa yön Oilers-Canucks pelin jälkeen, jossa Puljujärvi oli saanut alleen yhdeksän vaihtoa ja peliaikaa kaiken kaikkiaan hiukan reilut kuusi minuuttia.

Asiasta kysyttäessä Puljujärvi oli kuitenkin harvinaisen rehellisenä oman peliaikansa suhteen. Vastuu pitää ansaita eikä suomalaisnuorukainen ole tässä onnistunut.

– En minä tuon enempää ole ansainnut. Jos ei vartin peliajoilla tapahdu mitään, niin sitten mennään näin, Puljujärvi totesi Ylen haastattelussa.

Lue myös: VIDEO: Ryan Johansen sai pelikieltoa hurjasta korkeasta mailastaan

Puljujärvi on yhdistetty myös viime aikoina siirtohuhuihin, ja vaikka suomalainen on nämä nähnyt, ei hän jaksa välittää asiasta sen enempää.

– Kyllä minä ne huhujutut olen nähnyt, mutta menen vain päivä kerrallaan tässä. En minä tuollaisia mieti, Puljujärvi naurahti Seppälälle.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!