IL: Leijonat jäi jälleen ilman NHL-vahvistusta – Jesse Puljujärvi jättää kisat välistä

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi jättää kisat välistä, jotka alkavat toukokuun alussa.
Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi jättää kisat välistä, jotka alkavat toukokuun alussa.

Edmontonin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi jättää kisat välistä, kertoo Iltalehti. Syynä tähän on se, että nuorukainen haluaa ehjän harjoituskesän.

Suomalaisilla NHL-pelaajilla ei ole kovinkaan suurta tunkua pian Tanskassa käynnistyviin MM-kisoihin, sillä Leijonien toistaiseksi ainoat avut Pohjois-Amerikasta ovat Julius HonkaVille PokkaHarri Säteri sekä Ville Husso. Kieltäytyjien lista on pitkä, mistä voit lukea lisää täältä.

Mietiskelijöiden joukossa ovat vielä muun muassa Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen kaltaiset nimet, mutta joka tapauksessa Suomen joukkue tulee olemaan kilpailijoihin verrattaessa heikko.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

Nyt kieltäytyjien listaan on saatu vielä lisää nimiä, sillä Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on sanonut Leijonille ”ei kiitos”. Puljujärvi puhui asiasta alunperin jo maaliskuun lopussa, joten sikäli uutinen ei ollut kovinkaan suuri yllätys.

– Juuri tänään puhuin tämän asian kuntoon. En lähde kisoihin. Pikku vaivaa on ollut, ne pitää nyt laittaa huolella kuntoon, Puljujärvi kertoi Iltalehden mukaan.

Puljujärvi pelasi tällä kaudella Oilersin riveissä 65 ottelua, joissa hän teki 12 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. Näiden lisäksi Pulju nähtiin alkukaudesta AHL-seura Bakersfield Condorsin riveissä, jossa hän tahkosi 10 kamppailua tehoin 1+4.

Suosittelemme myös:
IS: Lukolta kova värväys – huippulupaus Linus Nyman siirtyy Raumalle