Jesse Puljujärvi lähetetään piakkoin farmiin – ”Loppukausi AHL:ssä”

Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.
Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.

Jesse Puljujärvi lähetetään piakkoin farmiin, jos spekulaatioita on uskominen. Toimittaja uskoo Puljun viihtyvän AHL:ssä koko loppukauden.

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on matkalla yhdeksi Edmonton Oilersin hukatuista lupauksista, joita tuntuu löytyvän vuosien varrelta jonoksi asti. Vielä ei ole kuitenkaan liian myöhäistä, minkä vuoksi Oilersin uskotaan tekevän suomalaisen suhteen kovan ratkaisun.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

NHL:ssä tällä kaudella 46 ottelua tehoin 4+5 pelannut Puljujärvi saattaakin joutua AHL-seura Bakersfield Condorsin riveihin jo tulevana viikonloppuna. Näin uskoo ainakin toimittaja Ryan Rishaug, joten ainakin lähdettä voidaan pitää luotettavana.

Rishaug nojaa mielipiteensä muun muassa siihen, mitä Oilers-pomo Bob Nicholson taannoin sanoi. Hän nimittäin arvosteli julkisesti Oilersin nuorten pelaajien kehittämistä, sillä Nicholsonin mukaan nuorukaiset nostetaan NHL-miehistöön liian aikaisin.

– Uskon Puljujärven lähettävän farmiin viikonlopun aikana, kun hänet aktivoidaan jälleen terveiden joukkoihin. On olemassa hyvä todennäköisyys, että hän pelaa siellä koko loppukauden. Nicholson oli tiedotustilaisuudessaan hyvin selkeä siitä, miten pelaajia pitää kehittää oikealla tavalla. Puljujärven farmikeikka on jo nyt hyvin pahasti myöhässä, Rishaug kirjoitti Twitterissä.

https://www.instagram.com/p/BuEkqalBPiw/

Jos et saa kuvaa näkyviin, löydät sen myös täältä.

Lue myös: VIDEO: Pelaajat laittoivat kaukalossa kirjaimellisesti tanssiksi