Yle: Jesse Puljujärvi jättämässä MM-turnauksen kokonaan välistä?

Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.
Jesse Puljujärvi vastaili tiistain aamuharjoitusten jälkeen toimittajien kysymyksiin.

Lupaava suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi kertoi Yle Urheilun haastattelussa, että häneltä saattaa jäädä MM-turnaus tyystin välistä.

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi varattiin seuraan kesän 2015 draftissa, kun hänet kuulutettiin lavalle koko tilaisuuden neljäntenä pelaajana.

Ensimmäinen kausi Pohjois-Amerikassa meni vielä opetellessa, mutta tällä kaudella on saatu jo jonkinlaista tulosta taululle. Pulju on pelannut Oilersin nutussa tällä kaudella 61 ottelua, joissa hän on iskenyt 12 maalia ja yhteensä 20 tehopistettä. On kuitenkin totta, että hänen uransa NHL:ssä on ollut tähän mennessä pienen pieni pettymys, eikä kehityskäyrä ole niin rajussa nousussa kuin sen pitäisi.

Tähän on varmasti vaikuttanut se, että Puljujärvi ei ole saanut alleen kunnon kesäharjoituksia. Syynä tähän ovat olleet erilaiset loukkaantumiset ja leikkaukset.

Nyt, kun Yle Urheilun Tommi Seppälä kysyi nuorukaiselta mahdollisuutta liittyä Leijonien MM-kisaryhmään, empi Puljujärvi vastauksellaan. Äkkiseltään vaikuttaakin siltä, että Puljujärvi ei ole halukas liittymään – ymmärrettävistä syistä johtuen – Suomen joukkueeseen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Sehän siinä on, että jos tuonne lähtee, niin se on kuusi viikkoa pois harjoittelusta, Puljujärvi kertoi Yle Urheilun haastattelussa.

– Minulla on kuitenkin mennyt tuossa kaksi kesää nyt hukkaan noiden leikkausten vuoksi, niin olisi kiva saada hyvä kesä alle. Voisi huilata hieman ja alkaa sitten kirkkaalla mielellä harjoitella tulevaa varten.

Puljujärvi kertoi myös, että hän aikoo muuttaa ensi kesänä harjoitusohjelmaansa, ja että hän tulee treenaamaan kotikonnuillaan Oulussa.

Voit lukea Puljujärven haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Suosittelemme myös:
Jääkiekon MM 2018 – aikataulut ja otteluohjelma