Video: Jesse Puljujärvi osoitti taistelutahtoa – nappasi lennosta uuden tikun

Video: Jesse Puljujärvi osoitti taistelutahtoa - nappasi lennosta uuden tikun

Edmonton Oilersin nuori lupaus Jesse Puljujärvi blokkasi vedon ja rikkoi mailansa, mutta sai hyökätessään uuden penkiltä ja taisteli kiekon itselleen.

Suomalaishyökkääjä Puljujärvi näytti yön NHL-kierroksella, miksi hän on kiekkoilee hetkellä NHL:n puolella eikä AHL:ssä. Ottelun toisessa erässä Vegas Golden Knightsia vastaan nuorukainen oli hienosti kiekon tiellä Vegas-pakin kudin edessä, ja Puljun komposiittitikku meni poikki blokatun vedon voimasta.

Tämä ei Puljujärveä haitannut, kun Kärppä-junnu lähti mailasta keskialueelle pompanneen limpun perään. 19-vuotias paineli pirtsakasti pikkumustan perään, vaikka hänellä ei ollut edes tikkua käytössä.

Oilers-penkki kuitenkin avusti kookasta rightin puolen pelaajaa uudella mailalla Puljujärven osuessa vaihtoaition kohdalle. Tämän jälkeen hän taisteli upeasti lätkän itselleen ja sai vielä pidettyä sen omilla Golden Knightsin pelureiden ahdisteluista huolimatta. Todellista taistelutahtoa nuorelta Puljulta!

Itse ottelu oli täysin Puljujärven edustaman Edmonton Oilersin näytöstä; Öljy nöyryytti vastustajaansa rumin 8-2-numeroin suomalaisen jäädessä ilman tehoja.

Kamppailun muutkin suomalaiset, Kultaisten Ritareiden Erik Haula sekä edmontonilaisten Iiro Pakarinen, jäivät pisteittä ottelussa. Konkaripelaaja Jussi Jokinen ei ollut kokoonpanossa isäntien riveissä.

Video Puljun komeasta suorituksesta yöltä:

Jos video ei toiminut, voit nähdä sen myös TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lue lisää yön tapahtumista sivustomme NHL -osiosta.