Jesse Puljujärvi palaa Edmontoniin kaksivuotisella sopimuksella

Oulun Kärppien valovoimaisin tähti Jesse Puljujärvi palaa takaisin NHL:ään, kunhan pelit Atlantin toisella puolella jälleen jatkuvat.

Jesse Puljujärven ja Edmonton Oilersin välinen pitkään kestänyt kissa ja hiiri -leikki tuli päätökseen, kun osapuolet solmivat vihdoin pelaajasopimuksen. Edmonton tiedotti asiasta verkkosivuillaan NHL:n draft-tilaisuuden toisen varauspäivän aikana.

Tuore sopimus on kaksivuotinen, eli kattaa kauden 2021-2022 loppuun asti. Puljujärven keskipalkka on 1,175 miljoonaa dollaria per kausi.

Puljujärven on tarkoitus jatkaa Oulun Kärppien riveissä lainasopimuksella siihen asti, kunnes pelit NHL:ssä jälleen pyörähtävät käyntiin. Näillä näkymin uuden NHL-kauden on tarkoitus startata ensi tammikuussa.

Edmontonin ja Puljujärven välillä oli pitkään kitkaa, joka johti lopulta tilanteeseen, jossa Puljujärvi taustajoukkoineen vaati siirtoa pois Edmontonista. Puljujärvi lähti hakemaan uutta pelillistä nostetta viime kaudeksi Kärpistä, jossa hän onkin onnistunut pelaamaan erinomaisesti. Tasonnosto poiki lopulta sovun pelaajan ja seuran välille sekä uuden yrityksen huippulupaavalle Puljujärvelle.


KATSO MYÖS: Video: Ottawa veti varaustilaisuudessa lekkeriksi – ilmoitti varauksensa tietovisatyylisesti