VIDEO: Jesse Puljujärvi pummasi fanilta kyydin – otti videon tilanteesta

Jesse Puljujärvi pummasi fanilta kyydin. Muiden onneksi fani taltioi tilanteen videolle.
Jesse Puljujärvi pummasi fanilta kyydin. Muiden onneksi fani taltioi tilanteen videolle.

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi pummasi fanilta kyydin kotiinsa, kun kannattaja pysähtyi heiluttamaan hänelle kesken automatkan.

Edmonton Oilersin Jesse Puljujärvi on ollut tällä kaudella monessa mukana. Hänet on muun muassa bongattu kesken menneen runkosarjan ulkojäillä kahden nuoren fanin kanssa, mikä jäi varmasti monen kiekkokannattajan mieliin. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Lisäksi Puljujärvi on antanut monia ja taas monia hauskoja haastatteluja, jotka ovat ilahduttaneet kiekkofaneja ympäri maailman.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Nyt ”Pulju” on räväyttänyt jälleen. Nimittäin edmontonilainen kiekkofani Logan Walters koki elämänsä yllätyksen, kiitos Puljujärven. Walters näki Puljujärven tien vieressä ja hän päätti heiluttaa Oilers-pelaajalle. Miehen yllätykseksi Puljujärvi marssi auton luokse ja kysyi häneltä kyytiä kotiin. Walters luonnollisesti suostui tähän.

– Jesse käveli apukuskin puolen ovelle ja avasi sen. Tämän jälkeen hän kysyi se iso pizzaa ahmiva kieli ulkona: ”Haluatko antaa minulle kyydin?”, Walters kirjoitti Facebookissa.

Meidän muiden onneksi Walters otti tilanteesta videon, koska eihän kukaan muuten olisi uskonut tapahtumaa todeksi. Voit katsoa sen alta, ja jos video ei näy, voit löydät sen myös TÄSTÄ!

Good deed for the day. Drove a cool little Finnish dude home from Rogers this morning. My main man, JESSE PULJUJARVI!!! Seen him at the cross walk and he hopped right in! So damn cool! #EdmontonOilers need rides too 😏

Posted by Logan Walters on Pühapäev, 8. aprill 2018

Suosittelemme myös:
Leijonat sai vahvistuksia Pohjois-Amerikasta – Säteristä ykkösvahti?