Nyt se on varmaa! Jets ja Panthers ensi kaudella Suomeen pelaamaan

Nyt se on varmaa! Jets ja Panthers ensi kaudella Suomeen pelaamaan

Maailman paras jääkiekkoliiga NHL rantautuu ensi kaudella Eurooppaan. Suomessa nähdään kaksi ottelua, kun Winnipeg Jets ja Florida Panthers ottavat yhteen.

NHL on virallistanut, että Ruotsi ja Suomi saavat kunnian isännöidä NHL-kamppailuja tämän vuoden syksynä. Myös Kiinassa tullaan näkemään NHL:ää, vaikkakin vain preseason-taistojen muodossa.

Toisin kuin winnipegiläismediat aikaisemmin uutisoivat, Winnipeg Jets kohtaa Suomessa Carolina Hurricanesin sijaan Florida Panthersin. Joukkueiden välillä mitellään huikeat kaksi runkosarjan ottelua marraskuun alussa.

Suomalaisille matsit ovat huippumielenkiintoisia, sillä joukkueiden riveistä löytyvät muun muassa Aleksander Barkov sekä Patrik Laine.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Myös Ruotsiin tuodaan maailman parhaan kiekkosarjan taistoja, kun Edmonton Oilers ja New Jersey Devils kohtaavat toisensa. Ruotsissa päästään siis nauttimaan suomalaispelureiden otteista Jesse Puljujärven ja Sami Vatasen muodossa.

Kiinassakin pelataan taas NHL:n harjoitusotteluita ensi kaudella – joukkueet ja pelipaikka Kiinassa ovat kuitenkin vielä mietintävaiheessa.

Varmistus Suomessa pelattavista NHL-koitoksista:

Jos twiitti ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kädet kattoon! Alexander Ovechkin voitti NHL:n kovimman laukauksen