Yle: Jets lensi Minnesotaan ainoastaan palatakseen takaisin kotiin samana iltana

Kasaa joukkueesi budjetin raameissa. Ryhmän kalleimpien pelaajien joukossa on myös Patrik Laine.
Kasaa joukkueesi budjetin raameissa. Ryhmän kalleimpien pelaajien joukossa on myös Patrik Laine. Kuva: Getty Images

Winnipeg Jets lensi Minnesotaan eilen vain palatakseen takaisin kotiin samana iltana. Suunnitelmat pilasi jo ennakkoon tiedossa ollut lumimyrsky.

Winnipeg Jets kohtasi toissa yönä Minnesota Wildin kotikaukalossaan. Jets nappasi molemmista kotiotteluistaan voitot, mutta seuraavaksi se lähtee haastamaan muun muassa Mikko Koivun ja Mikael Granlundin edustamaa Wildia vieraskaukalossa.

Wild matkusti takaisin kotiinsa jo perjantaina ottelun jälkeen, mutta Jets halusi viettää vielä yhden päivän Winnipegissä. Jets halusi St. Paulin kaupunkiin kuitenkin kohtalaisen nopeasti, sillä tiedossa oli, että aluetta ravistelee piakkoin lumimyrsky. Tämän vuoksi seura lensi Minnesotaan jo eilen.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Asiat eivät kuitenkaan menneet suunnitelmien mukaan. Lumimyrsky oli St. Paulissa jo niin paha, että lennonjohto ei antanut joukkueelle lupaa laskeutua lentokentälle. Tämän vuoksi Jets laskeutui Duluthiin, joka on noin seitsemän tunnin bussimatkan päässä St. Paulista. Asiasta kertoi Yle Urheilun Tommi Seppälä.

Joukkue ei kuitenkaan hypännyt uuvuttavalle bussimatkalle, vaan se päätti palata takaisin Winnipegiin vielä saman illan aikana.

– Joo, ei tämä nyt ihan putkeen mennyt, Laine kertoi Yle Urheilulle.

Wild kohtaa Jetsin kotonaan tulevana yönä, ja ottelu alkaa Suomen aikaa klo 02:00.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sami Vataselta nolo oma maali – Kucheroville ilmainen osuma