Kaleva: Jo viisi Leijonien jäsentä saanut koronavirustartunnan

Peräti viisi henkilöä Leijonien viime viikon Malmön turnauksen EHT-joukkueesta on saanut koronavirustartunnan.


Miksi betsata Coolbetilla?


Sanomalehti Kaleva uutisoi Leijonien koronakuplan pettäneen pahemman kerran viime viikon EHT-turnauksessa, joka pelattiin Ruotsin Malmössä. Leijonien joukkueesta on löytynyt jo peräti viisi koronavirustartuntaa. Tartunnan saaneista kolme on pelaajia ja kaksi muuta joukkueen henkilökuntaan kuuluvia. Leijonien lääkäri Matti Lehtovirta vahvisti asian Kalevalle.

Tartunnat ovat Suomen Jääkiekkoliitolle kiusallisia, sillä EHT-turnauksen järjestäminen näinä aikoina ja kesken Liiga-kauden on herättänyt suurta kritiikkiä. Joukkueessa mukana olleista pelaajista jotkut menettävät pahimmillaan peräti 12 Liiga-ottelua. Se herättää varmasti suurta närää myös Liigan joukkueissa.

Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen puolusti kuitenkin EHT-turnausten asemaa.

”Äänekkäintä kritiikkiä olen nähnyt lähinnä vain parilta median edustajalta. EHT:llä on erittäin merkittävä rooli suomalaisessa pelaajakehityksessä ja sen tuotannossa. Tiedämme kaikki, kuinka merkittävä hyppy on kansallisen liigan huipulta kansainväliselle huipulle. EHT on tärkeä palikka tässä kokonaisuudessa”, Nurminen sanoi Yle Puheen jääkiekkokierroksella.


KATSO MYÖS: Video: KHL-veskarin totaalijäätyminen nauratti – vastustajalle ilmainen voittomaali