VIDEO: Joe Finley lensi suihkuun – menikö rangaistus oikein?

Joe Finley lensi eilisessä Kärpät-ottelussa suihkuun vain 10 sekuntia ennen päätössummerin soimista.
Joe Finley lensi eilisessä Kärpät-ottelussa suihkuun vain 10 sekuntia ennen päätössummerin soimista.

Helsingin IFK:n kovaotteinen puolustaja Joe Finley lensi eilisellä Liiga-kierroksella suihkun puolelle vain 10 sekuntia ennen ottelun loppumista.

Helsingin IFK kohtasi eilisessä välieräottelussaan Oulun Kärpät. Kamppailu oli ottelusarjan neljäs, ja Kärpät johti sitä otteluvoitoin 2-1. Kotijoukkue HIFK ei kuitenkaan taipunut helpolla, sillä se vei ottelun nimiinsä lukemin 4-1.

Kamppailun puhutuin tilanne nähtiin kuitenkin vain kymmenen sekuntia ennen päätössummerin soimista. Nimittäin HIFK:n kovaotteinen puolustaja Joe Finley iski poikittaisella mailalla Kärppien Jyri Junnilaa, minkä vuoksi Finleylle tuomittiin 5+20 minuuttia.

Muista myös:
Ottelusarjaennakko: Pittsburgh Penguins vs. Philadelphia Flyers

Kyseessä oli samalla Finleyn kevään ensimmäinen pudotuspeliottelu, sillä 203-senttinen karpaasi on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisesta.

Finley poistui tilanteesta ja kaukalosta leveä hymy huulillaan. Tällä hän ehkä kuvasti sitä, mitä osa faneistakin on ajatellut; tuomio oli todella kova, sillä moni ei pitänyt poikittaista mailaa niin rajuna, mitä rangaistus antaa ymmärtää.

Tee omat johtopäätöksesi alta olevasta videosta. Jos et saa sitä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Jani Hakanpää taklasi Haatajaa päähän – HIFK teki tilanteesta tutkintapyynnön