Katso hellyyttävä video – Joe Thornton opetti poikaansa tuulettamaan

Joe Thornton opetti joukkueen jääharjoituksissa poikaansa tuulettamaan.
Joe Thornton opetti joukkueen jääharjoituksissa poikaansa tuulettamaan.

San Jose Sharksin kokenut tähtisentteri Joe Thornton osallistui joukkueen jääharjoituksiin yhdessä poikansa kanssa, jota hän opetti tuulettamaan.

San Jose Sharksin tähtisentteri Joe Thornton tunnetaan erityisen hyvin syöttötaidoistaan. Siinä samalla hän on kuitenkin tehnyt pelaamissaan 1 493 NHL:n runkosarjaottelussa 397 maalia. Thornton siis tietää tasan tarkkaan, miltä maalinteko NHL-tasolla maistuu.

Nyt Thornton osallistui joukkueen jääharjoituksiin yhdessä poikansa kanssa, jolle hän yritti opettaa tuuletuksen saloja. Fanien onneksi tämä taltioitiin myös videolle, ja lopputulos olikin todella hellyyttävä.

https://www.instagram.com/p/BguOs07B3a3/?taken-by=tsn_official

Jos et saa videota pyörimään, löydät sen myös täältä.

Thornton kärsii tällä hetkellä polvivammasta, joka on pitänyt miehen kaukaloista sivussa jo tammikuusta lähtien. Sharksin kannalta ei ole myöskään kuultu mitään positiivisia uutisia, sillä joidenkin lähteiden mukaan veteraanihyökkääjän paluu ei ole millään tasolla lähellä.

38-vuotias Thornton on pelannut tällä kaudella 47 ottelua, joissa hän on iskenyt 13 maalia ja yhteensä kunnioitettavat 36 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!