Joe Thorntonin reaktio Karlsson-treidiin – ”V***n uskomatonta”

Joe Thorntonin reaktio Karlsson-treidiin tuli suoraan sydämestä.
Joe Thorntonin reaktio Joe Thorntonin reaktio Karlsson-treidiin tuli suoraan sydämestä. Kuva: Getty Images

Joe Thorntonin reaktio Erik Karlssonin vaihtokauppaan on silkkaa timanttia. Hän oli nimittäin tokaissut TSN:n Pierre LeBrunille ruman sanan.

Kuten kaikki sen jo varmasti tietävät, Erik Karlsson kaupattiin myöhään eilen Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin. Treidin tarkempiin tietoihin voit tutusta paremmin täältä.

Vaihtokauppa oli monen mieleen, paitsi jos kyse on Senators-faneista. Karlsson oli seuran ylivoimaisesti valovoimaisin pelaaja, eikä seuran saama vastine ole tyydyttänyt kovinkaan montaa kiekkofania.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Yksi herra, joka vaihtokaupasta tykkäsi, oli San Jose Sharksin veteraanisentteri Joe Thornton. TSN:n Pierre LeBrun oli nimittäin kysynyt herralta mielipidettä vaihtokaupasta viestitse ja Thorntonin vastaus oli tullut suoraan sydämestä: ”v***n uskomatonta”, oli Thornton lähettänyt toimittajalle takaisin.

Thorntonin innostus ei ole ihme, sillä Karlsson on heittämällä NHL:n yksi parhaita puolustajia. Ruotsalainen on pelannut NHL:ssä 627 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt 126 maalia ja yhteensä 518 tehopistettä.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Yhdysvalloissa hurja joukkotappelu – myös maalivahdit osallistuivat