Chicagolta jopa hieman yllättävä ilmoitus – Joel Quenneville ja Stan Bowman jatkavat

Huolimatta Chicago Blackhawksin vaikeasta kaudesta, Joel Quenneville ja Stan Bowman jatkavat nykyisissä tehtävissään.
Huolimatta Chicago Blackhawksin vaikeasta kaudesta, Joel Quenneville ja Stan Bowman jatkavat nykyisissä tehtävissään. Kuva: Getty Images

Chicago Blackhawks ilmoitti torstai-iltana Suomen aikaa, että Joel Quenneville ja Stan Bowman jatkavat seuran tärkeimmissä vastuutehtävissä.

Monet povasivat tulevan kesän olevan todellinen muutosten kesä Chicago Blackhawksille, joka jää pudotuspelien ulkopuolelle ensimmäistä kertaa sitten kauden 2007-08.

Muutoksien uskottiin koskettavan päävalmentajan ja GM:n vakanssia, sillä sekä Joel Quennevillen että Stan Bowmanin pallien uskottiin horjuvan pahemman kerran.

Illinoislaisseura kuitenkin ilmoitti, ettei se ole tekemässä muutoksia johtoportaaseensa, vaan seura jatkaa vanhassa tutussa komennossa myös kaudella 2018-19.

– Monet seurat, jotka jäivät viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle, ovat nyt takaisin jahtaamassa Stanley Cupia. Haluan tarinan olevan sama myös Chicago Blackhawksin kohdalla, Blackhawksin presidentti John McDonough totesi seuran tiedotteessa.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

– Minulla riittää luottoa siihen, että Stan ja Joel pystyvät tähän.

Quenneville ja Bowman ovat molemmat olleet voittamassa Blackhawksin kolmea viimeisintä mestaruutta, jotka ovat kaikki tulleet 2010-luvulla. Bowman on voittanut näistä kaksi GM:nä ja yhden urheilutoimenjohtajana, kun taas kymmenennen kautensa illinoislaisten päävalmentajana päättävä Quenneville on voittanut kaikki mestaruudet samaisessa roolissa.

59-vuotias Quenneville onkin ollut enemmän kuin voittoisa valmentaja nykyisessä seurassaan, sillä hänen voittosarakkeensa runkosarjasta on hieno 446-241-93. Lisäksi hän on johdattanut Blackhawksin 128 pudotuspeliottelussa 76 voittoon.

– Minä kunnioitan häntä todella paljon sekä valmentajana että miehenä ja samat sanat pätevät Stan Bowmaniin, McDonough päätti.

Chicago Blackhawksin virallisen tiedotteen löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
KUVA: Patrik Laineen muodonmuutos – pojasta kasvoi mies alle kahdessa vuodessa