Video: John Gibson ryösti Elias Lindholmin kaksi kertaa pariin minuuttiin

Video: John Gibson ryösti Elias Lindholmin kaksi kertaa pariin minuuttiin

Anaheim Ducksin jenkkiveskari John Gibson viljeli viime yönä jälleen uskomattomia pelastuksia, kun mies venyi kiekon tielle Carolinaa vastaan.

24-vuotias Ankkojen kiekonpysäyttäjä otti Hurricanesin isäntänä limppua kiinni oikein urakalla, kun hän stoppasi kaksi vastustajan huippumaalintekoyritystä vain muutaman minuutin sisään.

Gibsonin ensimmäinen loistoblokki nähtiin päätöserän puolessa välissä Anaheimin 3-1-johtotilanteessa. Canesin ruotsalaistaituri Elias Lindholm pääsi ampumaan mielekkäästä paikasta osumaa, mutta Ducks-molari oli eri mieltä asiasta; räpylä huikeasti ruotsalaisen vedon eteen ja ensimmäinen ryöstö oli tapahtunut.

Seuraava pysäytys Lindholmin yritykseen tuli vain reilut 2 ja puoli minuuttia myöhemmin, kun amerikkalaisvahti nappasi kiekon lähes maaliviivalta hanskansa alle. Kiekonsyöjän atleettinen venytys pikkumustaan oli tälläkin kertaa sanalla sanoen häikäisevä.

Mieheltä nähtiin mahtikoppi myös vain noin viikko takaperin Vegas Golden Knightsia vastaan. Tuon seivin voit katsoa TÄSTÄ.

Molarin huippupysäytykset tuottivat hedelmää kamppailussa, sillä Ducks nappasi lopulta 3-2-voiton hurrikaaneista miehen seivien siivittämänä.

Anaheimin pelurin timanttiset pelastukset ruotsalaishyökkääjän maaliyrityksiin videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.