John Norman teki kahden vuoden jatkosopimuksen Jokereiden kanssa

John Norman ja Helsingin Jokerit solmivat äskettäin kaksivuotisen jatkosopimuksen.
John Norman ja Helsingin Jokerit solmivat äskettäin kaksivuotisen jatkosopimuksen.

KHL:ssä pelaava Helsingin Jokerit tiedotti äskettäin hyviä uutisia, sillä hyökkääjä John Norman on tehnyt seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

Helsingin Jokerit tiedotti verkkosivuillaan, että seura ja hyökkääjä John Norman ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Norman, joka siirtyi helsinkiläisseuran riveihin kesken kauden, iski 50 pelaamassaan runkosarjaottelussa kahdeksan maalia ja yhteensä 28 tehopistettä.

Tämän lisäksi Norman esiintyi Jokerit-paidassa kaiken kaikkiaan 11 pudotuspelikamppailuissa, joissa hänen tehonsa olivat 2+1.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Norman pelasi vahvan kauden ja pystyi monipuolisuutensa ansiosta olemaan todella arvokas pelaaja joukkueelle. Hän on erinomainen luistelija ja taistelija, joka pystyy pelaamaan niin yli- kuin alivoimaa, Jokereiden GM:nä toimiva Jari Kurri kertoi seuran tiedotteessa.

Myös Norman oli tyytyväinen jatkosopimukseensa, sillä hän on pitänyt organisaatiosta ja Helsingistä kaupunkina.

– Olen viihtynyt täällä ensimmäisestä päivästä lähtien mainiosti. Joukkue, organisaatio ja kaupunki ovat kaikki huippuluokkaa. Tämä on tuntunut kodilta, joten oli helppo päätös jatkaa täällä, Norman tuumasi Jokereiden sivuilla.

Norman nähtiin myös Ruotsin joukkueessa, joka kamppaili Etelä-Korean talviolympialaisissa. Hän pelasi turnauksessa kolme ottelua ilman tehopisteitä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!