John Persson SaiPaan – tilillä myös NHL-kokemusta

Ruotsalaishyökkääjä John Persson on SaiPan tuorein vahvistus.
Ruotsalaishyökkääjä John Persson on SaiPan tuorein vahvistus.

Ruotsalaishyökkääjä John Persson siirtyy kotimaansa pääsarjasta SaiPaan. Lappeerantalaisjoukkue tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

SaiPa tiedotti verkkosivuillaan uudesta hankinnasta. Lappeenrantaan matkaa 27-vuotias ruotsalaishyökkääjä John Persson, joka on pelannut edelliset neljä kautta SHL:ssä.

Kaksi viimeisintä näistä on kulunut Mora IK:n riveissä. Tätä ennen Persson pelasi kahden kauden ajan Färjestadissa. Edellisellä sesongilla Persson teki 27 runkosarjaotteluun yhdeksän maalia ja yhteensä 11 tehopistettä. Persson on kiekkoillut myös Pohjois-Amerikassa. Kaudella 2013-14 hän sai vyölleen 10 NHL-ottelua New York Islandersin riveissä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Persson kuvailee itseään monipuoliseksi pelaajaksi, mutta parhaimmillaan hän viihtyy voimahyökkääjän roolissa. Ruotsalaisella myös on raamit tähän; pituutta miehellä on 187 senttiä ja painoa 96 kiloa.

– Sanoisin, että olen voimahyökkääjä, mutta tykkään myös pitää ja kontrolloida kiekkoa. Tykkään myös laukoa paljon, enkä kaihda fyysistäkään peliä, Persson kertoi SaiPan sivuilla.