Tilanteessa täyskäännös: John Tavares jatkaa sittenkin Islandersin riveissä?

Ainakin viisi joukkuetta on megatähti John Tavaresin perässä.
Ainakin viisi joukkuetta on megatähti John Tavaresin perässä.

Kanadalainen tähtihyökkääjä John Tavares on jatkamassa tuoreimpien kommenttien perusteella New York Islandersin riveissä.

New York Islandersin riveissä vuodesta 2009 pelannut John Tavares on yhdistetty viime aikoina moniin eri siirtospekulaatioihin. Suurimmillaan huhut kävivät, kun Islandersin ongelmat uuden kotiareenan kanssa olivat pahimmillaan.

Tämän jälkeen tilanne on rauhoittunut, mutta tästäkin huolimatta moni on ollut sitä mieltä, että Tavaresin ura tulee jatkumaan jossakin toisaalla kuin Islandersin riveissä.

Nyt Islanders-fanit ovat saaneet kuitenkin hyviä uutisia, kiitos tulokashyökkääjä Mathew Barzalin. Tavares on mitä ilmeisimmin nauttinut nuorukaisen kanssa pelaamisesta niin paljon, että hänen uransa tulee jatkumaan ainakin jollakin todennäköisyydellä Brooklynissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Tämä ei luultavasti tarkoita paljoakaan, mutta John Tavaresilta kysyttiin tänään Mathew Barzalilta ja hän päätti kommenttinsa näin: ”Olen innoissani saadessani päättää kauden hänen kanssaan ja odotan innolla tulevaa”. Islesin fanit saavat analysoida tätä kommenttia koko loppupäivän ajan, kiekkotoimittaja Andrew Gross kirjoitti Twitterissä.

Tavares on toki aiemminkin antanut lausuntoja sen suhteen, että hänen uransa tulisi jatkumaan Islandersissa, mutta tämä ei ole vakuuttanut kaikkia. Tällä hetkellä hänen jääminen Islandersiin näyttää kuitenkin todennäköisemmältä kuin aikoihin.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!