VIDEO: John Tortorella ja Alexander Ovechkin sanasodassa – huutelivat kesken ottelun

Alexander Ovechkin ja John Tortorella intoutuivat huutelemaan toisilleen kesken ottelun.
Alexander Ovechkin ja John Tortorella intoutuivat huutelemaan toisilleen kesken ottelun.

Washingtonin ja Columbuksen viime yön kamppailussa nähtiin outo hetki, kun John Tortorella ja Alexander Ovechkin kuumenivat toisilleen.

Kun Washington Capitals ja Columbus Blue Jackets kohtasivat viime yönä toisensa, nähtiin kamppailussa todella outo hetki. Kaikki sai alkunsa ensimmäisen erätauon alkajaisiksi, kun kaukalossa syntyi pieni käsirysy.

Tämän yhteydessä Blue Jacketsin Matt Calvert löi Capitalsin Alexander Ovechkinia sillä seurauksella, että Washingtonin venäläistähti kaatui jään pintaan. Calvert palkittin tempustaan ulosajolla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Blue Jacketsin päävalmentajana toimi John Tortorella keskusteli asiasta pitkään ottelun tuomariston kanssa, mutta tuloksetta. Kun kamppailu eteni yhä pidemmälle, nähtiin siinä outo hetki, kun Tortorella ja Ovechkin raivosivat toisilleen. Tortorella pahoitteli käytöstään, mutta ei sitä, miksi hän Ovechkinille suuttui.

– Otan siitä syyt niskoilleni. Mielestäni hän sukelsi ja kerroin siitä hänelle, eikä hän taasen pitänyt tästä. Ei ole kuitenkaan minun asiani kommunikoidan vastustajan pelaajien kanssa, joten käytökseni oli typerää, Tortorella kertoi Washington Postin mukaan.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018