VIDEO: John Tortorella sekosi Wennbergille – ruotsalainen vain naureskeli

John Tortorella sekosi viime yön ottelussa Alexander Wennbergille, joka vastasi naureskelemalla päin päävalmentajan naamaa.
John Tortorella sekosi viime yön ottelussa Alexander Wennbergille, joka vastasi naureskelemalla päin päävalmentajan naamaa.

Columbus Blue Jacketsin kuumaverinen päävalmentaja John Tortorella sekosi viime yön ottelussa Alexander Wennbergille, joka vastasi naureskelemalla.

Columbus Blue Jacketsin päävalmentajana toimiva John Tortorella on mies, josta jokaisella on mielipiteensä. Osa pitää häntä raivohulluna vanhan liiton valmentajana, osa taasen loistavana koutsina, joka repii ryhmästään aina kaiken mahdollisen irti. Osa on taas sitä mieltä, että hän on vähän molempia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Niin tai näin, viime yönä Tortorellan raivohullusta puolesta saatiin jälleen lisää todistusaineistoa, kun hän ei ollut lainkaan tyytyväinen Alexander Wennbergin pelaamiseen.

Tästä johtuen Tortorella antoi palaa koko sielunsa kyllyydestä, kun Wennberg tuli takaisin vaihtopenkille. Yhdysvaltalaisvalmentaja nimittäin huusi ruotsalaishyökkääjälle naama punaisena.

Normaalisti tässä vaiheessa pelaajat ottavat vinkistä vaarin ja parantavat peliään. Wennbergin reaktio oli kuitenkin täysin toinen, sillä hän ainoastaan naureskeli Tortorellan raivoamiselle, mikä vain intoutui Tortorellaa huutamaan lisää.

Voit katsoa hulvattoman klipin alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!