John Tortorellalla paloi lopullisesti käämit – ”Panarin p*skansi housuihinsa ja oksentelee”

John Tortorellalla paloi käpy toimittajien uteluihin.
John Tortorellalla paloi käpy toimittajien uteluihin.

John Tortorellalla paloi käpy toimittajien uteluihin koskien supertähti Artemi Panarinia ja hän antoikin palaa median edessä suorat sanat.

Venäläistähti Artemi Panarin ei ollut viime yönä Columbus Blue Jacketsin kokoonpanossa, kun Ohion kiekkoylpeys kohtasi Montreal Canadiensin.

Ennen ottelun alkua huhut kävivät jälleen villeinä sen suhteen, että Panarin olisi jäänyt kokoonpanon ulkopuolelle mahdollisen vaihtokaupan vuoksi. Venäläishyökkääjä on yhdistetty jo pitkään moniin ja taas moniin siirtospekulaatioihin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Todellisuus oli kuitenkin hyvin toinen, sillä Panarin kärsi mitä ilmeisimmin huonovointisuudesta. Päävalmentaja John Tortorella antoikin harvinaisen yksityiskohtaisen selostuksen Panarinin voinnista, sillä mies ei jaksanut enää lainkaan median uteluita asian suhteen.

– Minulle kerrottiin, että hän on kipeä, ei syö ja hän oksentelee. Haluatteko, että selostan vielä tarkemmin miten hän voi, jotta voitte lopettaa tuon spekuloinnin? No, hän paskansi housuihinsa ja oksentelee, joten nyt riittää, Tortorella kertoi medialle.

https://www.instagram.com/p/BuFRJPoBx5j/

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Jesse Puljujärvi lähetetään piakkoin farmiin – ”Loppukausi AHL:ssä”