Jokaisen fanin todellinen unelma! Patrick Marleaun takapihalla uskomaton ulkojääkaukalo

Patrick Marleau rakennutti pojilleen komean kaukalon takapihalleen.
Patrick Marleau rakennutti pojilleen komean kaukalon takapihalleen.

Toronto Maple Leafsia nykyään edustava Patrick Marleau on ottanut Toronto talvesta kaiken irti, ja rakentanut takapihalleen komean kiekkopyhätön.

NHL-kaukaloiden kokenut kettu, 38-vuotias Patrick Marleau, siirtyi täksi kaudeksi San Jose Sharksista Toronto Maple Leafsiin. Hän ehti edustaa haipaitoja aina kaudesta 1997-98 lähtien, joten jäähyväiset organisaation kanssa olivat haikeat.

Kaiken surun keskellä Marleau joutui myös muuttamaan aurinkoisesta Kalifornian osavaltiosta pohjoisempaan Torontoon. Tämä tosin sopii Saskatoonista kotoisin olevalle Marleaulle, joka onkin nyt ottanut kaiken talvesta irti. Hän on nimittäin rakentanut takapihalleen todella komean kiekkopyhätön.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Marleaun kaukalo on nimetty ”Marleau Bros Arenaksi”. Teksti on sijoitettu myös kaukalon keskelle jään alle, ja nimen ympärillä on luonnollisesti Maple Leafsin logo.

https://www.instagram.com/p/Bd-93NohWeW/?taken-by=tsn_official

Nimestä päätellen kaukalo on tarkoitettu eritoten Marleaun ja hänen vaimonsa, Christinan, neljälle pojalle. Pariskunta sai ensimmäisen lapsensa vuonna 2006, kun Landon Patrick Marleu putkahti maailmaan. Tämän jälkeen pariskunta on saanut pojat vuosina 2009, 2011 sekä 2014.

Marleaun mittavaan uraan pääset tutustumaan tarkemmin TÄSTÄ.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta pääset lukemaan sivustomme NHL-OSIOSTA.