Jokereiden ja Kazanin mittelö tuplauksen pääosassa

Jokereiden ja AK Bars Kazanin kesken pelataan toinen matsi peräkkäisenä päivänä, johon isketään tuplausviikon alkajaisiksi pelimerkit. Kupongin täydentää Allsvenskan-matsi Ruotsista.

Coolbetin Joulukalenteri – uusi tarjous joka päivä!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

38 pelatun ottelun jälkeen Ak Bars Kazan suorastaan dominoi itäistä konferenssia 58 pisteen kera. Edellä on ainoastaan lännen puolelta TsSKA Moskova 59 pisteen myötä. Eilen Kazanin pistetili karttui jälleen parilla pojolla, kun Jokerit taipui numeroin 4-1. Tänään joukkueet kohtaavat heti uudemman kerran, mutta Helsingissä.

Eilen povattiin vähämaalista linjaa, jonka parissa jatketaan myös tänään. Alle 5.5 maalin kohde saa sopivasti reipasta 1.6 kerrointa. Maalijuhlien välttämiseksi on nostettava esiin Kazanin tiukka puolustus ja maalivahtipeli, jonka myötä omissa on soinut hyvin vähän viime peleissä. Myös Jokerit on samassa asiassa todistanut laatunsa, joten uskalletaan luottaa siihen, että myös tänään tuon alle kuuden maalin jäädään.

Tuplauskuponki täydennetään Björklövenin voitolla Morasta Ruotsin Allsvenskanin puolella. Suoran kotivoiton kerroin on 1.3 kieppeillä, joka kertoo kaiken oleellisen joukkueiden tasoerosta. Mora on alemman keskikastin porukka ja suunta on ollut alaspäin, tästä osoituksena vain yksi voitto kuudesta edellisestä matsista. Björklöven sen sijaan kuuluu sarjan kärkijengeihin ja taistelee Timrån kanssa runkosarjan voitosta. Nämä lähtökohdat kannustavat luottamaan kotijoukkueeseen suoran voiton turvin.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!