Jokereiden pudotuspelivastus selvillä – helsinkiläisseura matkaa olympiamaisemiin

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Helsingin Jokereiden pudotuspelivastustaja selvisi tänään illalla. Helsinkiläisseura aloittaa kevään pelit tulevana lauantaina Hartwall Arenassa.

KHL:n Läntisen konferenssin sijat 5-9 ratkaistiin vasta runkosarjan päätöskierroksella. Samalla, kun sijoitukset saatiin vihdoin ratkottua, selvisi Helsingin Jokereiden pudotuspelivastustaja.

Jokerit saa seuraavaksi vastaansa HK Sotshin. Sotshi kaatoi runkosarjan päätöskierroksella Ladan, mikä tarkoitti sitä, että venäläisseura sijoittui Läntisen konferenssin kuudenneksi.

Samalla Sotshi tekee paluun KHL:n pudotuspeleihin. Se on pelannut nelivuotisen olemassaolonsa aikana kolmasti kevään tosipeleissä, mutta putki katkesi viime kaudella.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jokereiden kannalta Sotshi ei ole se kaikista mieluisin vastustaja, sillä venäläisjoukkue voitti joukkueiden kauden molemmat kohtaamiset. Toki kamppailut olivat tiukkoja, sillä ne päättyivät Sotshin 3-2- ja 2-1-voittoihin.

Joukkueet aloittavat sarjan ensi lauantaina, kun he mittelevät paremmuudesta Hartwall Arenalla. Toinen osaottelu pelataan heti ensimmäisen perään, kun joukkueet taistelevat toistamiseen paremmuudesta jo heti sunnuntaina.

Jokereiden otteluohjelmaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018