Jokereilla elämän ja kuoleman ottelu – ratkaisu siirtyy Moskovaan?

Jokerien peli ilmaiseksi Antti Mäkisen selostamana? Huomenna sitä saa!
Jokerien peli ilmaiseksi Antti Mäkisen selostamana? Huomenna sitä saa!

Helsingin Jokereilla on tänään edessään todellinen elämän ja kuoleman ottelu, kun se saa vastaansa KHL:n kuudennessa puolivälierässä CSKA Moskovan.

Tästä ei kiekkohuuma parane, kun Helsingin Jokerit kohtaa iltapäivän ottelussaan CSKA Moskovan. Venäläisryhmä johtaa otteluparia lukemin 3-2.

Ticketmasterin sivujen mukaan alakatsomoihin ei saa juuri enää lippuja, minkä lisäksi yläkatsomoihin on myyty mukava määrä tikettejä. Kaiken muun hyvän lisäksi on lauantai, mikä luo katsomoihin vieläkin spesiaalimman ilmapiirin. KHL-sirkus on saapunut Helsinkiin, eikä tätä lähemmäs todellista maailmanluokan kiekkoshow’ta Suomessa voi päästä.

Luultavasti jokainen tietää, että ottelusarjan poikki laittaminen on joukkueiden yksi haasteellisimpia tehtäviä. Näin tapahtui ensimmäisen kerran Moskovassa, kun Jokerit vei nimiinsä KHL:n historian kaikkien aikojen pisimmän ottelun. Ratkaisu venyi vasta viidenteen jatkoerään, kunnes Mika Niemi iski kiekon nuottaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Samalla Jokerit sai ottelusta valtavan henkisen itseluottamusboostin; CSKA on täysin lyötävissä, jopa Venäjän maaperällä.

Tämä onkin ensimmäinen syy siihen, miksi Jokerit tulee venyttämään ottelusarjan Game 7:iin, minkä jälkeen kaikki on täysin auki. Moskovalaisryhmä on henkisesti allapäin, mikä tulee olemaan ehdottomasti Jokerien etu. CSKA ei tietenkään ole lyöty, mutta tässä vaiheessa kevättä henkisellä kantilla on valtava merkitys tiukoissa ja merkityksellisissä otteluissa.

Toinen syy, miksi Jokerit venyttää ottelusarjan Game 7:iin, on kotiyleisön valtava tuki, jota sivuutettiin jo ylempänä. Huuma Hartwall Arenalla tulee olemaan valtava, mikä on Jokerien kannalta huikea etu. Tiukassa paikassa helsinkiläisseura saa tukea faneiltaan, mikä tulee takuuvarmasti näkymään joukkueen otteissa.

ÄLÄ UNOHDA OSALLISTUA JOKERIT-KISAAMME. MUKAAN PÄÄSET TÄSTÄ!!

Lippuja peleihin voit ostaa täältä.

Suosittelemme myös:
Nyt laitetaan rahoiksi Jokereilla – Coolbetilta huikea Moneyline-kerroin!