Jokereille kolme uutta suomalaispelaajaa

Jokerit tiedotti isänpäivänä testaavansa kolmea uutta suomalaispelaajaa. Jokereita ovat riivanneet koronavirustartunnat.

KHL-seura Helsingin Jokerit on ollut lirissä koronaviruskriisin kanssa. Joukkueessa on todettu iso suma koronavirustartuntoja, jonka vuoksi täyden kokoonpanon saamisen kanssa peleihin on ollut haasteita. Sitä haastetta ratkomaan Jokerit pestasi kolme uutta suomalaispelaajaa, jotka kaikki saapuvat joukkueeseen koeajalle.

Puolustaja Joonas Järvinen liittyy Jokereiden avuksi. Järvisellä on kokemusta KHL:stä neljältä kaudelta 173 ottelun verran. Kovaotteinen puolustaja ei ole pelannut alkukauden aikana vielä missään.

Keskushyökkääjä Matias Myttysellä ja Jokereilla on lyhyt yhteinen historia takanaan. Myttynen pelasi viime kaudella kuusi ottelua Jokereissa, mutta pesti ei tuottanut pidempää tulosta. Loppukauden hän pelasi tehokkaasti SHL-seura Malmö Red Hawksissa.

Mielenkiintoinen uusi nimi Jokerit-nippuun on myös hyökkääjä Mika Partanen, joka saapuu joukkueeseen Suomi-sarjaseura Porvoon Huntersista, jossa hän on alkukauden ajan pitänyt tuntumaa yllä. Viime kaudella raamikas laituri pelasi Mikkelin Jukureissa, jossa hän tehtaili 24 tehopistettä.

Jokerit kertoi tiedotteessaan, että kaikkien kolmen pelaajan on määrä pelata jo tiistain huippuottelussa Pietarin SKA:ta vastaan.


KATSO MYÖS: SaiPa lomauttaa urheilujohtoaan ja valmennustaan – myös pelaajien palkkoja leikataan