Jokereilta uusi katsojakokemusta lisäävä elementti – rinkside-ravintola pohjoispäätyyn

Jokereilta uusi katsojakokemusta lisäävä elementti - rinkside-ravintola pohjoispäätyyn

Helsingin Jokerit pelaa KHL-kauden ensimmäisen kotiottelunsa lauantaina. Katsojakokemusta lisäämään seuralla on tarjota rinkside-ravintola, joka sisältää 150 asiakaspaikkaa.

Nissan Zone -nimeä kantava ravintola löytyy Hartwall Areenan pohjoispäädystä ja sieltä löytyy mm. esiintymislava DJ:lle sekä Jokerit Dance Teamille.

Jokereiden markkinointijohtaja Petri Ruohonen kertoo jokerit.comissa, että idea ravintolalle syntyi 50-vuotisjuhlakauden ohjelmaa suunniteltaessa.
– Vastaavaa ei ole maailmalla tehty. Jokerit on aina luonut uutta ja rinkside-ravintolakonsepti on rohkea avaus urheiluviihteen ja katsojakokemuksen kehittämisessä kansainvälisellä tasolla.

Aiemmin Jokerit julkaisi maistiaisen uudesta investoinnistaan, jääprojisoinnista, joka nostaa visuaalisen katsojakokemuksen maailmanluokan tasolle.

‒ Haluamme luoda Euroopan parhaan ottelukokemuksen ja uutuudet ovat siinä tärkeitä. Rinkside-ravintola on aivan uudenlainen tapa nauttia Euroopan parhaasta jääkiekosta. Uuden baarin, jääprojisoinnin ja muiden yksityiskohtien ansiosta Jokereiden matsit haastavat minkä tahansa ottelutapahtuman maailmassa, Ruohonen jatkaa.

Erityistä uudessa ravintolassa on se, että se on kaikkien matsilipun ostaneiden käytettävissä, ei pelkästään VIP-vieraille. 

‒Alun perin halusimme tehdä jotain erityistä meidän kannattajille ja siksi baari on auki kaikille 18-vuotta täyttäneille, Ruohonen kertoo.

JOKERIT vs. DINAMO RIIKA la 16.9. klo 16.00

Tiedote uutiseen Jokereiden verkkosivuilta.