Jokerit aloittaa KHL-kautensa keskiviikkona Minskiä vastaan

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Helsingin Jokerit aloittaa KHL-kautensa keskiviikkona, kun se matkaa Dinamo Minskin vieraaksi KHL-avaukseen Valko-Venäjälle. Vaikean viime kauden jälkeen Jokerit pyrkii taas saavuttamaan juhlakautensa kunniaksi paremman sesongin kuin viimeksi.

Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella viime kaudella pudonnut Jokerit on vahvistunut kesän aikana ja varsinkin maalinteko-osastolle on saatu tulivoimaa. Kesällä NHL:n varaustilaisuudessa ensimmäisellä kierroksella varattu Eeli Tolvanen on väläytellyt osaamistaan harjoitusotteluissa ja Olli Palolta odotetaan myös tehoja hyökkäyspäässä.

Puolustusosasto helsinkiläisseuralla on vahvistunut muun muassa Sami Lepistöllä, Matt Gilroylla sekä Mike Lundinilla. Maalivahtiosastolle hankittu Karri Rämö on myös todistanut kykynsä ja häneltä odotetaan myös varsin mallikasta KHL-kautta.

Jokerit avaa kautensa vieraskiertueella ja joukkue pelaa ensimmäisen kotiottelunsa vasta lauantaina 16. syyskuuta, joten joukkue kaipaa varmasti hyvää starttia kaudelleen, jotta vieraskiertueelta saadaan napsittua tärkeitä pisteitä.

Mitä Jokereilta voidaan odottaa tulevalla kaudella? Jokerit lähtee haastajana kauteen, mutta kotietu pudotuspeleihin on täysin saavutettavissa. Pystyisikö Suomen ainoa KHL-seura haastamaan juhlakaudellaan jopa KHL:n suurseurat SKA:n sekä CSKA:n? Yksittäisissä otteluissa varmasti, mutta pitkässä juoksussa tämä on epätodennäköistä. Helsinkiläiset kamppailevat konferenssinsa kolmannesta sijasta yhdessä Lokomotivin sekä Torpedon kanssa.

Kauden avausotteluun tarjolla ”vakuutus”

Coolbet tarjoaa helsinkiläisten avausotteluun aivan erityisen ekstran asiakkailleen. Jos ensimmäinen vetosi häviää JA helsinkiläiset eivät voita ottelua varsinaisella peliajalla, palautamme vetosi panoksen 10 € asti ilman kierrätysvaatimusta.

Coolbetin tarjoukseen pääset TÄSTÄ.