Jokerit hakee voittoputkelle jatkoa – vastassa kivenkova SKA

jokerit

Jokerit hakee voittoputkelle jatkoa, kun helsinkiläiset iskevät Pietarissa SKA:n kimppuun. Kyseessä on Jokerien vieraskiertueen toinen ottelu.

Lauri Marjamäen koutsaama Jokerit on napannut neljästä ensimmäisestä runkosarjapelistään neljä voittoa, joista palkintona myös kahdeksan sarjapistettä. Joukkueen kunto on kiistämättä kova, vaikka ensimmäinen todellinen haaste on vasta tänään.

Vastassa on KHL:n yksi menestyneimmistä joukkueista, ja SKA on Jokereille rakas vihollinen. Viime kauden jälkeen SKA:sta poistui Ilya Kovalchuk, mutta nimimiehiä on edelleen. Pavel Datsuyk ja Nikita Gusev kuuluvat KHL:n ehdottomaan eliittiin, ja myös Viktor Tikhonov on ollut kovassa vedossa.

Jokerit eivät muuta kokoonpanostaan mitään, sillä peli kulki hyvin Dinamo Minskin vieraana, ja ottelusta tuli voitto lukemin 1-4. Toimivaa kokoonpanoa on turha muuttaa, ja Jokerien palaset tuntuvat olevan kohdallaan. Kotijoukkue SKA ei ole puolestaan ollut parhaassa mahdolllisessa vedossa, vaan pietarilaiset ovat voittaneet neljästä ottelustaan kaksi peliä.

Joukkueiden välillä on tietynlaisia jännitteitä vuosien varrelta, joten illan ottelusta on odotettavissa upea vääntö. Peli alkaa 19.30.

Jokerit iskee SKA:n kimppuun tällä kokoonpanolla:

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)