Jokerit hankki kovan luokan paluumuuttajan

Jokerit värväsi loppukauden mittaisella sopimuksella kovan luokan paluumuuttajan, kun Markus Hännikäinen saapuu vahvistamaan joukkuetta.

Jokereiden juniorimyllyn läpi käynyt Markus Hännikäinen palaa helsinkiläisseuran riveihin loppukauden mittaisella sopimuksella.

”Hännikäinen on Jokereiden oma kasvatti, joka pelaa illasta toiseen kovalla asenteella. Hän on monikäyttöinen joukkue- ja kamppailupelaaja, joka istuu mainiosti joukkueeseemme sekä KHL:n vaatimustasoon”, GM Jari Kurri kuvaili paluumuuttajan hankintaa Jokereiden tiedotteessa.

Hännikäinen on pelannut viisi viimeistä kautta NHL:ssä pääosin Columbus Blue Jacketsin organisaatiossa. Vyölle on ehtinyt karttua 91 NHL-ottelua, joissa hän on tehnyt tehopisteet 8+7=15. AHL:n puolella 150 ottelua on tuottanut 82 tehopistettä.

”Olen todella innoissani. Pitkä pätkä on mennyt pelaamatta, joten mikä voisi olla tämän parempaa, että pääsee jälleen pelaamaan, joukkueen mukaan ja vielä omassa koti- ja kasvattajaseurassa. Fiilis on todella hyvä”, Hännikäinen fiilisteli.


KATSO MYÖS: Jukurit hankki kokeneen suomalaisveskarin