Jokerit palasi All Star -tauolta kohmeessa – hävisi Kazanissa, myös CSKA konttasi

Jokerien otteluohjelma kaudelle 2019-20 on julkaistu.
Jokerien otteluohjelma kaudelle 2019-20 on julkaistu.

Helsingin Jokerit pelasi ensimmäisen ottelunsa lähes viikkoon, kun se matkasi KHL:n Itäistä konferenssia johtavan Ak Bars Kazanin vieraaksi.

Jokerit lähti KHL:n All Star -tauolle kahden voiton saattelemana, kun se kaatoi kotonaan sekä Traktor Chelyabinskin että Kunlun Red Starin, mutta kotiotteluiden vahvasta menosta ei ollut tietoakaan Kazanin illassa.

Eikä sillä, etteikö helsinkiläispoppoo olisi ollut alusta loppuun saakka pelissä mukana, mutta meno vain oli melkoisen kohmeista ja ruosteista. Ja vaikka Jokerit veikin ottelun laukaukset numeroin 27-24, kovinkaan moni on tuskin eri mieltä siitä, että Kazan ansaitsi ottelusta voiton.

Isänniltä maalinteon avasi Stanislav Galiev, kun hän ohitti Ryan Zapolskin aikaan 7:58 ja Kazan lisäsi johtoaan toisen erän alkuun Alexander Burmistrovin osumalla.

Jokerien osalta ottelun avausmaali nähtiin vasta päätöserän viimeisellä vitosella, kun Sami Lepistö onnistui Peter Reginin syötöstä, kahden miehen ylivoimalla, aikaan 55:26.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Maalin jälkeen Jokereille jäi ylivoima-aikaa vielä lähes puolitoista minuuttia, mutta sen lähemmäksi Jokerit ei kuitenkaan ottelussa päässyt ja näin ollen pisteet jäivät Kazaniin lukemin 1-2.

Jokerien edellä kakkosena sarjataulukossa oleva CSKA Moskova konttasi niin ikään omassa All Star -tauon jälkeisessä ottelussaan, kun se hävisi vieraissa 0-1-lukemin Itäisen konferenssin neloselle, Neftekhimik Nizhnekamskille.

Ottelun tarkemmat tilastot voit käydä katsomassa TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös lukemaan päivän mielenkiintoisimman suomalaisuutisen:
Jussi Jokinen vaihtaa jälleen NHL-seuraa – Jarmo Kekäläinen nappasi ilmaiseksi!