Jokerit jatkoi vakuuttavia otteitaan – voitto nollapelillä!

Helsingin Jokerit jatkoi siitä, mihin kotikaukalossaan jäi. Kolmannessa neljännesvälieräkamppailussa narripaidat olivat parempia lukemin 0-3.

Lokomotiv Jaroslavl on ollut täysi vastaantulija Helsingin Jokereiden käsittelyssä joukkueiden välisessä 1. pudotuspelikierroksen sarjassa. Jokerit kellisti kotikaukalossaan Lokomotivin kahdesti selvin lukemin: 6-0 ja 5-1. Tänään torstaina oli ensimmäisen Lokomotivin kotipelin aika.

Jokerit jatkoi siitä mihin kahdessa ensimmäisessä pelissä jäi. Ottelua oli pelattu vain 57 sekuntia, kun ruotsalaispuolustaja Viktor Lööv vei narripaidat 0-1-johtoon. Tuon jälkeen peli jatkui maalittomana toisen erän loppuun asti, vaikka Jokereille jaettiin kuusi ja Lokomotiville neljä kahden minuutin rangaistusta.

Päätöserässä vieraat nakuttivat viimeiset naulat Lokomotivin arkkuun, kun Saku Mäenalanen ja Nicklas Jensen osuivat. Tämän lisäksi 35 kertaa ottelussa torjunut Jokereiden maalivahti Janis Kalnins piti huolen, ettei Lokomotiv päässyt juhlimaan maaleilla.

0-3 jäivät ottelun loppulukemiksi. Jokerit johtaa nyt sarjaa samoin lukemin. Sarja saattaa katketa jo lauantaina, kun joukkueet kohtaavat uudelleen samalla areenalla.

Nicklas Jensen kiepautti Jokereiden kolmannen maalin vanhanaikaisella

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Jani Hakanpäälle vihdoin NHL-debyytti – rusikoi Joonas Donskoin sairastuvalle