Jokerit käytti Sami Lepistön option – puolustajakonkari jatkaa Helsingissä

Jokerit käytti Sami Lepistön option, joten konkaripakki jatkaa Jokereissa myös tulevalla kaudella.
Jokerit käytti Sami Lepistön option, joten konkaripakki jatkaa Jokereissa myös tulevalla kaudella.

Helsingin Jokerit käytti Sami Lepistön option, joten puolustajakonkari jatkaa uraansa Helsingissä. Viime kaudella Lepistö oli Jokerien yksi tärkeimpiä pakkeja.

Jokerien viime kausi päättyi puolivälieriin, joissa helsinkiläisseura taisteli upealla sydämmellä. Yksi joukkueen kauden parhaita pelaajia oli puolustaja Sami Lepistö, jonka loistavat otteet palkittiin myös paikalla Suomen olympiajoukkueeseen.

Lepistö pelasi kauden aikana 56 runkosarjaottelua, joissa hän iski seitsemän maalia ja yhteensä 29 tehopistettä. Pudotuspeleissä tilille tuli 11 kamppailua, joissa puolustajan tehot olivat 0+7. Voitaneen siis luvalla sanoa, että Lepistön kausi oli erinomainen.

Nyt Jokerit on tiedottanut, että se on käyttänyt optionsa 33-vuotiaan espoolaisen kanssa, joten hän jatkaa seuran riveissä myös tulevalla sesongilla. Viime kausi oli hänen ensimmäinen Jokereissa.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Lepistö on edustanut KHL-tasolla myös Salavat Yulaev Ufaa, Avtomobilist Yekaterinburgia, Lev Prahaa sekä Lokomotiv Yaroslavlia. Miehen tilillä on 319 KHL:n runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt tehot 37+109.

Lepistöllä on kokemusta myös NHL-kaukaloista, joissa hän pelasi vuosina 2007-2012. Täällä hän edusti Washington Capitalsin, Phoenix Coyotesin, Columbus Blue Jacketsin ja Chicago Blackhawksin organisaatioita. NHL:n puolella Lepistö sai lopulta 176 runkosarjakamppailua, joissa hänen tehonsa olivat 6+29.

Jokerien uutinen tästä.

Suosittelemme myös:
Leijonat sai vahvistuksia Pohjois-Amerikasta – Säteristä ykkösvahti?