Jokerit kiinnitti Reginin kolmeksi vuodeksi

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Jokerit ja joukkueen kapteeni Peter Regin ovat solmineet kolmen vuoden jatkosopimuksen, joka pitää tanskalaishyökkääjän seurassa kauden 2019-20 loppuun asti.

-Tämä on iso päivä Jokereille. Olemme todella iloisia, että Peterin kaltainen huippupelaaja, joka on KHL:n parhaita keskushyökkääjiä, sitoutuu seuraan näin pitkäksi aikaa. Tätä kautta saamme tärkeää jatkumoa joukkueeseemme, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri joukkueen tiedotteessa.

-Kertoo paljon myös organisaatiostamme, että Peter halusi jäädä tänne. Hänestä oli kiinnostunut todella moni huippujoukkue, joten tässäkin mielessä voimme olla todella tyytyväisiä, Kurri jatkaa.

Regin saapui Jokereihin viime kaudeksi pelattuaan tätä ennen seitsemän kautta NHL:ssä. Täksi kaudeksi tanskalainen nimettiin Jokereiden historian ensimmäiseksi ei-suomalaiseksi kapteeniksi. Hyökkääjä on tehnyt 86 KHL:n runkosarjaottelussa 24+45=69 tehopistettä. Tällä kaudella hän on ollut pistein 7+14=21 joukkueen tehokkain pelaaja.

Pisteiden lisäksi Reginin arvoa joukkueelle nostaa hänen monipuolisuutensa. Keskushyökkääjä pelaa isoja minuutteja ja kantaa vastuuta niin yli- kuin alivoimalla. Hänen tehotilastonsa lukema +13 on joukkueen tämän kauden kärkinoteeraus ja peliaika 19.16 hyökkääjien ykkönen.

-Haluan kiittää seuran omistajia sekä GM Jari Kurria ja pelaajakoordinaattori Janne Vuorista tästä upeasta mahdollisuuden jatkaa seurassa. Teen kaikkeni, että täytän heidän ja kannattajien odotukset minua kohtaan, Regin sanoo.

-Jään suurella innolla tänne vähintään kolmeksi lisävuodeksi. Tulevaisuus näyttää lupaavalta, sillä meillä on varmasti myös jatkossa vahvat joukkueet. Rakastuin seuraan ja kaupunkiin heti ensimmäisenä päivänä tultuani tänne. Tavoitteeni on tuoda KHL-mestaruus Helsinkiin, Regin painottaa.

Lähde: Jokerit.com