Jokerit kohtaa Traktorin kotihallissaan – katso kentälliset

Jokerit

Jokerit kohtaa Traktorin kotihallissaan, kun se haastaa chelyabinskiläiset kello 18.30. Jokerit hakee toista perättäistä voittoa.

Jokerit palaa kauden ensimmäisen vieraskiertueen jäljiltä kotikaukaloonsa, kun helsinkiläiset kohtaavat, muun muassa Vitali Kravtsovin tähdittämän, Traktor Chelyabinsikin. Kravtsov varattiin viime kesänä NHL:ään numerolla yhdeksän, ja varaajana oli New York Rangers.

Jokerien vieraskiertue oli onnistunut, ja kolmesta ottelusta kertyi 5 sarjapistettä. Kokonaisuudessaan Jokereilla on 11 pistettä, ja se riittää Läntisen konferenssin piikkipaikkaan.

Molemmilla joukueilla on maukkaat vierasvoitot takataskussaan, ennen illan ottelua. Traktor nujersi edellisessä pelissään Metallurg Magnitogorskin lukemin 5-6, ja Jokerit kaatoi HK Vityazin maalein 1-4.

Jokerit on hurjassa maalintekovireessä ja joukkueen ylivoima on KHL:n parasta. Itäisen konfrenssin ysipaikalla majaileva Traktor on avannut kautensa tahmeasti, mutta Magnitka-peli valoi uskoa parempaan.

Jokerit muuttaa kokoonpanostaan vain nelosketjun laituria, kun Henri Ikonen ottaa Tomi Mäen paikan. Maalilla jatkaa Ryan Zapolski, joka torjui viime pelissä 35 kertaa.

Näillä herroilla Jokerit kohtaa Traktorin!

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Suosittelemme myös:

Barkov valittiin Panthersin kapteeniksi – suomalaishyökkääjälle iso kunnia