Jokerit murskasi Sotshin vieraissa – Olli Palola ja Steve Moses liekeissä!

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Olli Palola ja Steve Moses olivat pelipäällä, kun Helsingin Jokerit siirtyi Sotshia vastaan pelattavassa playoff-sarjassa 2-1-johtoon komealla 7-2-voitolla.

Helsinkiläisseura Jokerit oli vastustajaansa HK Sotshia parempi tiistain KHL-pudotuspelikierroksella vakuuttavin 7-2-numeroin. Suomalaisjoukkue on nyt napannut kaksi päihitystä putkeen sarjassa.

Ottelu alkoi Sotshin maalilla, kun Eric O’Dell tälläsi venäläiset 1-0-johtoon kotiareenallaan. Voimahyökkääjä Jesse Joensuu toi kuitenkin helsinkiläiset tasoihin myöhemmin ykköserässä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kakkoserä merkattiin Jokereiden hyväksi, kun hyökkääjät Olli Palola ja Marko Anttila maalasivat jokeripaidoille. Kolmanteen erään siirryttiin 2-3-tilanteesta.

Taiston päätöserä olikin sitten Jokereiden täydellistä näytöstä; jenkkipeluri Steve Moses tykitti kolmannessa kaksi osumaa nimiinsä, jo aikaisemmin osunut Palola yhden ja tanskalainen Peter Regin viimeisteli tylyt loppulukemat 2-7 noin minuutti ennen summerin soittoa.

29-vuotias laituri Palola on aloittanut pudotuspelit narrinutussa huikeasti, kun 3 matsiin mies on tintannut 4 täkyä ja yhden syötön. Myös ulkomaalaispelaajilla Mosesilla (3 peliä, tehot 2+2) sekä Reginillä (3 peliä, tehot 1+4) on komea saldo Sotshia vastaan meneillään olevassa sarjassa.

Kamppailun tilastot näet TÄSTÄ.

Jokerit ja Sotshi jatkavat taivaltaan jo huomenna, kun jengit kohtaavat jälleen Venäjän maaperällä klo 18.30.

Suosittelemme myös:
Tuomio tuli: Juha Tyrväinen asetettiin pelikieltoon