Jokerit palasi olympiatauolta voitokkaana – SKA kukistui kotiyleisön edessä

Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.
Jokerit nousi KHL-rankingin kärkeen.

Venäjän kiekkoliiga KHL jatkui taas olympiatauon jälkeen. Helsingin Jokerit nujersi Pietarin SKA:n kotiareenallaan tiistain kierroksella numeroin 5-3.

Jokerit aloitti ottelun karmealla tavalla, kun seura oli häviöllä SKA:lle kahdella maalilla jo ennen koitoksen kymmenettä minuuttia. Venäläisten osumista vastasivat Viktor Tikhonov sekä Patrik Hersley.

Tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen toi helsinkiläiset kuitenkin maalin päähän ajassa 11:30. Narripaidat jatkoivat nyyttien viimeistelyään toisessa erässä, kun joukkue siirtyi 3-2-johtoon Eeli Tolvasen ja Jesse Joensuun onnistumisilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kamppailu päättyi lopulta jokerilauman 5-3-kotivoittoon, kun Brian O’Neill ja Peter Regin maalasivat helsinkiläisille päätöserässä. SKA:n suomalaispelaaja Jarno Koskiranta teki jenginsä kolmannen rysän, joka ei kuitenkaan pietarilaisia sen enempää auttanut.

Pietarilaisjoukkue kiekkoili pelissä todella erilaisella kokoonpanolla kuin mihin yleensä on totuttu; Venäjän olympiaurheilijoiden olympiavoitto karsi muun muassa Ilya Kovalchukin sekä Pavel Datsyukin kaltaisia pelimiehiä seuran pelaajistosta tiistaina.

Matsin tarkemmat tilastot löydät TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018