Jokerit pelaa pudotuspelien kotiottelut Venäjällä

Helsingin Jokerit tiedotti keskiviikkona pelaavansa ensi viikolla alkavien KHL:n pudotuspelien kotiottelut Venäjällä koronatilanteen vuoksi.


Miksi betsata Coolbetilla?


Helsingin Jokerit aloittaa ensi viikolla pudotuspeliurakkansa KHL:ssä. Jokerit kohtaa ensimmäisellä kierroksella joko Moskovan Dinamon tai Lokomotiv Jaroslavlin riippuen runkosarjan viimeisistä otteluista.

Jokerit tiedotti keskiviikkona pelaavansa myös kaikki kotiottelut vierasjoukkueen kotikentällä. Syynä tähän on koronavirustilanne.

”Haluamme taistella Gagarin Cupista ja poikkeuksellisen tilanteen vuoksi jouduimme miettimään erilaisia vaihtoehtoja joukkueen mahdollisimman optimaalisen keskittymisen ja työskentelyn varmistamiseksi”, Jari Kurri totesi Jokereiden tiedotteessa.

Kazakstanilainen Barys Nur-Sultan on ainoa pudotuspelijoukkue Jokereiden lisäksi, joka ei ole Venäjältä, joten todennäköisesti Jokerit pelaa kaikki ottelunsa itänaapurissa.

Jokereiden kapteeni Marko Anttila ei poikkeuksellisesta tilanteesta hätkähdä.

”Tästä tulee meille erilainen haaste. Helsingissä ei yleisöä voi toistaiseksi peleihin ottaa, ja pelaajana luonnollisesti nauttii enemmän, kun paikalla on katsojia pitämässä tunnelmaa yllä. Positiivinen asia on, että matkustaminen vähenee ja saamme yhdessä tiiviisti hioa omaa peliämme”, Anttila virkkoi.


KATSO MYÖS: Jokerit voitti Vitjazin 3–2 – lopullinen runkosarjasijoitus varmistui