Jokerit saa vieraakseen Magnitogorskin – katso Jokeri-kentälliset

KHL:ssä pelaava Jokerit siirtyy takaisin täysin suomalaiseen omistukseen.
KHL:ssä pelaava Jokerit siirtyy takaisin täysin suomalaiseen omistukseen.

Tänä iltana Jokerit saa vieraakseen Magnitogorskin menestysjoukkueen, kun Metallurg luistelee Hartwall Arenan jäälle. Ottelu alkaa 18.30.

Kuten varmasti moni tietää, niin Jokerit pelaa tällä hetkellä loistavaa jääkiekkoa, mutta yleisömäärät kotihallissa ovat laskussa. Maanantaisessa Traktor-pelissä katsojamäärä huiteli seitsemässätuhannessa, joka on pieni määrä verratuna yleisökeskiarvotavoitteisiin.

Jokerit on saavuttanut kauden ensimmäisistä peleistä kuusi voittoa ja yhden jatkoaikatappion. Jokerien ylivoima on sarjan parhaimmistoa, ja helsinkiläiset ovat laukoneet eniten maaleja koko KHL:ssä (32). Narrien 13 pistettä riittää edelleen Läntisen konferenssin kärkeen ja koko KHL:n toiseen sijaan. Vain Avtomobilist Yekaterinburg on yhdellä pisteellä Jokereita parempi.

Vierailija, Metallurg Magnitogorsk, on kerännyt omista peleistään 10 pistettä, ja Sergei Mozyakinin kipparoima joukkue on Itäisessä konferenssissa neljäntenä. KHL:n kestomenestyjiin lukeutuvan joukkueen kausi on käynnistynyt ehkä aavistuksen ailahtelevasti, mutta voi olla, että Mozyakinin johtama pumppu on vasta heräilemässä. Joka tapauksessa Lauri Marjamäen Jokerit on tänä iltana kovan haasteen edessä.

Jokereilla on kaksi selkeää voittoa takanaan, ja Magnitka saapuu Helsinkiin voitto HK Sotchista takataskussaan. Vierailijan riveissä pelaa suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen. Jokeri-kokoonpanon ainoa muutos tapahtuu maalivahtiosastolla, kun Janis Kalnins hyppää putkien väliin.

Näillä ketjuilla Jokerit lähtee kaatamaan Setä-Sergein Magnitkaa!

11 Steve Moses – 93 Peter Regin – 65 Sakari Manninen
6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö
4 Tommi Kivistö – 51 Alex Grant
50 Viktor Lööv – 7 Oliver Lauridsen
77 Eemeli Räsänen

98  Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Suosittelemme myös:

Julius Junttilan epäonni jatkuu – nyt hukkui pelikamppeet