Helsingissä uskomaton trilleri – Jokerit sensaatiomaiseen voittoon!

Jokerit KHL KHL:n otteluohjelma 2018-19 on nyt julkaistu jokerit

Helsingin Jokerit kohtasi illalla KHL:n kolmannessa puolivälieräottelussa CSKA Moskovan. Venäläisseura lähti kamppailuun otteluvoitoin 2-0.

Helsingin Jokerit kohtasi illan todellisessa herkkupalassa CSKA Moskovan. Kyseessä oli KHL:n puolivälierien kolmas ottelu. Jokerit oli ottelussa tiukassa paikassa, sillä CSKA oli voittanut sarjan kaksi aiempaa ottelua.

Jokerit lähti kamppailuun kuitenkin täysin eri jalalla, mitä heiltä oli nähty sarjan aiemmissa otteluissa. Helsinkiläisseuran intensiteetti verrattuna aiempiin peleihin oli kuin eri planeetalta. Se saikin luotua Moskovan kenttäpäätyyn hyvää painetta, joskin myös CSKA:lla oli ensimmäisessä erässä omat paikkansa erityisesti ylivoimalla.

Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalonsa toisessa erässä, kun Jokerien Olli Palola suti kiekon maalin edestä rysään ylivoimalla. Erän loppupuolella nähtiinkin sitten todellisia draaman aineksia, kun Jokerien Tommi Kivistö sai 5+20 rangaistuksen ja ulosajon todella kyseenalaisesta huitomisesta.

Jokerit kuitenkin selvitti pahan paikkansa ja ottelun toiselle erätauolle lähdettiin helsinkiläisten 1-0-johdossa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kauaa ei Jokerien ilo kuitenkaan kestänyt, sillä vain puolentoista minuutin pelin jälkeen CSKA punki itsensä tasoihin, kun Bogdan Kiselevich iski kiekon maaliin.

Kolmannessa erässä Jokerit koki jo toisen ulosajonsa, kun Jesper Jensen lensi suihkuun päähän kohdistuneesta taklauksesta. Sinänsä tuomiossa ei ollut mitään vikaa, mutta CSKA-peluri teki itsensä tilanteessa todella pieneksi, joten taklaus kolahti automaattisesti suoraan kupoliin. Jensenin suihkukomennuksen johdosta Jokerit joutui pelaamaan pelin lopun neljällä puolustajalla.

Huomioitavaa on myös se, että CSKA:lta jäi viheltämättä useampikin selvä jäähy.

Jokerit kuitenkin selvitti viiden minuutin alivoimansa jo toistamiseen, eikä kamppailun varsinaisella peliajalla nähty enää lisää osumia. Näin ottelussa edettiin jatkoerään.

Jokerit aloitti jatkoerän pirteästi, mutta hyvin pian peli kääntyi CSKA:n eduksi. Moskovalaisryhmä rakenteli muutamankin todellisen huippupaikan, mutta ei saanut kiekkoa maaliin.

Väsynyt Jokerit-lauma näytti jo hetken aikaa lyödyltä, mutta kiitos CSKA:n ottaman jäähyn, katkesi venäläisten flow tähän paikkaan.

Lopulta ajassa klo 17:36 Olli Palola ohjasi Matt Gilroyn laukoman kiekon ilmasta sisään. CSKA tarkastutti maalin vielä maalivahdin estämisen vuoksi, mutta tuomaristo hyväksyi maalin pikatahtiin. Näin Jokerit voitti kamppailun lukemin 2-1.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!