Joko Jokerit katkaisee sarjan? Kymppi ”Narreille” tuo 122€ voiton!

KHL:n neljännesvälierät jatkuu keskiviikkona, ja Jokerit matkaa vuorostaan Lokomotiv Yaroslavlin vieraaksi. Jokerit aloitti sarjan murskaavasti, mutta vastustaja on kahdessa viime pelissä heitellyt pahemman kerran kapuloita Narri-lauman rattaisiin. Mikäli uskot sarjan vihdoin katkeavan helsinkiläisten hyväksi, voit tehdä maistuvan tilin vain kymmenellä eurolla!

Keskiviikon Kerroinpäällikkö: Voittajalle 500€!

Jokerit ja Lokomotiv Yaroslavl ovat nyt kohdanneet viidesti. Ensimmäisessä ottelussa voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä, kun Yaroslavl otti kuonoon 6-0. Myös seuraavat kaksi peliä (5-1 & 0-3) olivat yhtä Jokerien juhlaa.

Viime lauantaina pelatussa neljännessä ottelussa kanadalaisvalmentajan Mike Pelinon suojatit kuitenkin heräsivät ottelusarjaan. Tuolloin Lokomotiv kampesi ensimmäisen voittonsa lukemin 4-3. Maanantaina Jokereilla oli toistamiseen mahdollisuus katkaista sarja, tällä kertaa kotiyleisön edessä Hartwall Arenalla. Kotijoukkue joutui lopulta 2-1 johtoasemastaan huolimatta taipumaan 2-4 tappioon.

Huomenna keskiviikkona on luvassa äärimmäisen tärkeä kamppailu. Mikäli Jokerit antaa Yaroslavlille kolmannen perättäisen voiton, niin apina harteilla saattaa kasvaa liian suureksi. Sarja pitäisi siis ehdottomasti saada huomenna katkaistua.

1X2-kertoimien mukaan Jokerit lähtee kamppailuun lievänä ennakkosuosikkina: 2,52 – 4,25 – 2,44. Lue alta, kuinka voit tienata kohtuullisen summan rahaa vain kymmenellä eurolla – mikäli uskot Jokerien voittoon.

LUO TILI COOLBETILLE!

KERTOIMIIN!

Näin teet 122€ vain kympillä:

1. Luo tili Coolbetille TÄSTÄ ja talleta 10€ käyttämällä talletuskoodia 4XBONUS.

2. Saat pelitilillesi 50€ pelirahaa.

3. Lyö 50€ Jokerien voitolle. Kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 2,44. HUOM! Voit halutessasi pelata esimerkiksi Lokomotivin voittoa, tai tasapeliä.

4. Jos Jokerit voittaa varsinaisella peliajalla, teet pelkällä kympillä 122€! (HUOM. Kerroin saattaa muuttua ennen ottelun alkua).

5. Tarjous on voimassa vain niille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaisesti.