Joko nyt, Jokerit? Näin teet 187,5€ vain kympillä

Jokerit pelaa tiistaina selkä seinää vasten, kun se kohtaa Lokomotiv Yaroslavlin neljättä kertaa neljännesvälierissä. Ottelusarja on Lokomotivin hyväksi jo 3-0. Mikäli uskot vielä ”Narrien” mahdollisuuksin, tsekkaa alta kuinka voit tehdä helsinkiläisten voitolla maistuvan tilin!

Miksi betsata Coolbetilla?

Ensimmäinen osaottelu meni Yaroslavlille tiukasti 1-0. Seuraavassa matsissa tulikin astetta kylmempää kyytiä, kun Lokomotiv iski Anders Lindbäckin selän taa viisi maalia ottelun päättyessä 5-0. Viime matsissa Jokerit sai vihdoin pelistä kiinni. Vastustaja johti ottelua 0-2, mutta helsinkiläiset onnistuivat kirimään tasoihin Sami Lepistön ja Nicklas Jensenin osumilla. Teemu Pulkkinen kuitenkin iski ratkaisumaalin jatkoajalla, minkä myötä Jokerit on tiistaina pakkovoiton edessä.

Coolbet tarjoaa Jokerien voitosta ylivoimaista markkinatoppia (kerroin 3,75). Vertailun vuoksi muun muassa Veikkaus antaa Jokerien voitosta kertoimen 3,25.

Jokerit ei ole niin suuri altavastaaja, mitä kertoimet antavat olettaa. Runkosarjassa Jokerit kukisti Lokomotivin kolmesti neljästä ottelusta. Tässä taistossa voitto on ainoa vaihtoehto mikäli jatkopaikka kiinnostaa, vaikka Jokerien neljä perättäistä voittoa onkin hyvin epätodennäköistä. Mikäli kuitenkin uskot Jokerien mahdollisuuksiin neljännessä taistossa, voit uutena Coolbetin asiakkaana tienata 187,5€ vain 10€ talletuksella!

LUO TILI COOLBETILLE!

SIIRRY LÄTKÄKERTOIMIIN!

Näin teet 187,5€ vain kympillä:

1. Luo tili Coolbetille TÄSTÄ ja talleta 10€ käyttämällä talletuskoodia 4XBONUS.

2. Saat pelitilillesi 50€ pelirahaa.

3. Lyö 50€ Jokerien voitolle. Kerroin on artikkelin kirjoitushetkellä 3,75. Voit halutessasi veikata myös tasapeliä tai Yaroslavlin voittoa.

4. Jos Jokerit voittaa, teet pelkällä kympillä 187,5€! (HUOM. Kerroin saattaa muuttua ennen ottelun alkua).

5. Tarjous on voimassa vain niille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin lunastaneet Coolbetin ensitalletusbonusta. Bonusraha tulee kierrättää kampanjan sääntöjen mukaisesti.