VIDEO: Pudotuspeleissä tärisi heti – Jonatan Tanus menetti kypäränsä

Liigan pudotuspelien avauskierroksella nähtiin ilkeän näköinen taklaus, jonka uhriksi jäi Jonatan Tanus.
Liigan pudotuspelien avauskierroksella nähtiin ilkeän näköinen taklaus, jonka uhriksi jäi Jonatan Tanus.

Liigan pudotuspelit laitettiin käyntiin tänään kahden ottelun voimin. Huomion varasti ilkeän näköinen taklaus, jossa Jonatan Tanus menetti kypäränsä.

Liigan pudotuspelien ensimmäisen ottelut ovat saatu taputeltua. Illan kamppailuissa ennakkosuosikit pitivät pintansa, sillä sekä SaiPa että Ässät onnistuivat nappaamaan voitot.

SaiPa kohtaa ”säälipleijareissa” Lahden Pelicansin, kun taas Ässien vastustaja on vanha tuttu verivihollinen, Rauman Lukko, jonka kanssa Ässät on kokenut monet ja taas monet kuumaveriset kamppailut.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen voittaja selviää paras kolmesta -systeemillä, eli jatkoon etenee kahdella voitolla. Tämä taasen tarkoittaa sitä, että sekä SaiPalla että Ässillä on mahdollisuus laittaa sarjansa katki jo tulevissa kamppailuissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ensimmäisten otteluiden valokeilan varasti – ainakin osittain – ilkeän näköinen taklaus, jonka uhriksi jäi SaiPan Jonatan Tanus. Hän jäi tilanteessa Miska Siikosen jyrän alle.

Vaikka taklaus näyttikin ilkeälle, ei siinä ollut mitään ”rikollista”. Tanus nimittäin oli koko tilanteen ajan tietoinen siitä, että Siikonen tulee antamaan häntä kohtaan kovan paineen, mutta Tanuksen harmiksi hänen kypäränsä irtosi osumasta.

Siikonen otti tilanteen jälkeen pienen hengähdystauon, ennen kuin hän palasi otteluun. Myöskään Siikonen ei saanut taklauksestaan minkäänlaista rangaistusta.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Jukuri-leiristä yllätysuutinen – Risto Dufva lähtee mikkeliläisseurasta!