VIDEO: Jonathan Toews ja Ryan Kesler aloittivat poikapainit heti aloituksesta!

VIDEO: Jonathan Toews ja Ryan Kesler aloittivat poikapainit heti aloituksesta!

Chicago Blackhawksin kapteeni Jonathan Toews ja Anaheim Ducksin varakapteeni Ryan Kesler ryhtyivät nyrkkitappeluun suoraan pelin kakkoserän aloituksesta.

Chicagon ja Anaheimin sentterit Jonathan Toews sekä Ryan Kesler suutahtivat toisilleen Blackhawksin ja Ducksin kohtaamisen toisessa erässä aloitusympyrässä ja lähtivät nyrkkihippoihin.

Matsi oli tilanteessa 2-0 Ankkojen hyväksi joukkueen kotiareenalla, kun tuomari tiputti aloituskiekon pelaajien kyykistyessä aloittamaan. Miehiä ei pelaaminen tämän jälkeen paljoa kiinnostanut, vaan miehet alkoivat iskujen vaihtoon pienen nahistelun jälkeen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Chicagolaisten pitkäaikainen kapteeni Toews pudotti hanskat ensimmäisenä ja 33-vuotias Kesler seurasi perässä. Rehti myllytys päättyi lopulta Keslerin selätykseen Blackhawks-pelurista ja kiekkoilijat passitettiin jäähyboxiin miettimään tekosiaan.

Itse ottelu päättyi isäntäseura Anaheimin selvään 6-3-päihitykseen vierailijoista. Kamppailun hävinneen Chicagon kausi on ollut todellinen pettymys, eikä tiimi ole matkaamassa tänä vuonna edes playoffeihin asti.

Kesler ja Toewsin mylly videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=Ct5SrW4UDtw

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018