Video: Raitistunut Jonne Virtanen antoi värikkään haastattelun – ”Ryyppäsin niin paljon, ettei ole sen jälkeen tarvinnut”

Vaasan Sportin kultakypärä Jonne Virtanen antoi keskiviikkoisen Tappara-pelin jälkeen tyylilleen uskollisesti värikkään haastattelun.

Vaasan Sportin ja koko Liigan väriläiskä Jonne Virtanen ei ole haastatteluissa yleensä sieltä tylsimmästä päästä. Turkulainen ei paasaa perinteistä hokijargonia, vaan antaa palaa sydämensä kyllyydestä värikkäitä kommentteja. Tästä nähtiin jälleen loistava esimerkki, kun Virtanen antoi Tappara-Sport-pelin jälkeen haastattelun CMorelle.

Virtanen sai viime kauden alla kohujen saattelemana potkut Turun Palloseurasta. Hän siirtyi sen jälkeen hetkeksi TUTO Hockeyn riveihin, kunnes matka jatkui Tanskaan Herning Blue Foxin riveihin. Ilmeisesti aika Tanskassa sujui varsin kosteissa merkeissä.

”Viime kausi oli aika värikäs. Sain pelata paljon ja oikeastaan suurin oppi oli se, että pääsin olemaan ihan yksikseen. Voi sanoa, että ryyppäsin niin paljon, ettei ole sen jälkeen tarvinnut ryypätä enää ollenkaan”, Virtanen veisteli Mika Saukkosen haastattelussa.

”Olisi varmaan pitänyt koittaa tätä raittiina olemista aikaisemminkin, niin olisi tililläkin muutakin kuin katevarauksia.”

Raittius on selkeästi toiminut, sillä Virtanen on ollut loistavassa vireessä kauden ensimmäisissä otteluissa. Hän kantaa tällä hetkellä Sportin kultakypärää ja ratkaisi keskiviikon ottelun komealla soolomaalilla.

Jonne Virtanen oli elementissään antaessaan CMorelle haastattelun

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Jonne ”Monsterimonni” Virtanen taiteili upean voittomaalin