VIDEO: Jonne Virtanen lämäsi rankkarin häkkiin TPS:n murskavoitossa SaiPasta!

VIDEO: Jonne Virtanen lämäsi rankkarin häkkiin TPS:n murskavoitossa SaiPasta!

TPS:n ja SaiPan välisessä playoff-taistossa nähtiin maaginen rangaistuslaukausviimeistely, kun TPS:n Jonne Virtanen tykitti kiekon lämärillä SaiPa-rysään.

Turun Palloseuran kolossihyökkääjä Jonne Virtanen esitti aivan jäätävän RL-osuman, kun pelaaja pääsi vastakkain SaiPan veräjänvartijan Frans Tuohimaan kanssa rangaistuslaukauksessa.

TPS:n johtaessa lappeenrantalaisia jo 5-0-lukemin päätöserässä, koukki Sputnik-paitojen Elmeri Kaksonen ”Monsterimonnia” läpiajossa sillä tavalla, että tilanteesta vihellettiin rankkari Virtaselle.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

30-vuotias Virtanen laittoikin pöytään sellaisen täysosuman, että ei ole hetkeen todistettu; turkulaiskiekkoilija päätti yksinkertaisesti laittaa limpun uuniin lämärillä. Peliväline upposikin Tuohimaan selän taakse ja Virtanen sai juhlistaa kauden toista maaliaan huikealla tavalla.

Itse kamppailu päättyi lopulta Tepsin tylyyn 7-0-voittoon. TPS siirtyi ottelusarjassa nyt jo 3-0-johtoon ja sillä on paikka laittaa sarja poikki ylihuomenna maanantaina, kun neljännesfinaalit jatkuvat Liigassa.

Lauantain muissa mittelöissä Kärpät nujersi Ässät kotihallissaan 3-1, JYP kukisti HIFK:n jatkoerässä 4-3 ja Tapparan & KalPan välinen koitos on juttua kirjoittaessa jatkoerässä 3-3-tilanteessa.

Jonne Virtasen mieletön ratkaisu rankkarissa videolla:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa Coolbetille!