VIDEO: Joonas Donskoi musertui ilkeästi laitaan – poistui kopin puolelle

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi jäi viime yön kamppailussa pelaajan ja laidan väliin.
San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi jäi viime yön kamppailussa pelaajan ja laidan väliin.

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi koki viime yönä kovia, kun hän jäi Edmonton Oilersin Ethan Bearin ja laidan väliin.

Suomalaishyökkääjä Joonas Donskoi oli viime yön Edmonton Oilers -kamppailussa ottavana osapuolena, sillä mies koki kovia useampaan otteeseen.

Siinä samalla hän hankki kuitenkin Sharksille kaksi ylivoimaa, kun hän otti iskuja sekä korkean mailan että huitomisten myötä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Donskoi jäi myös Oilersin puolustaja Ethan Bearin musertamaksi, minkä vuoksi hän joutui poistumaan ottelusta pukuhuoneen puolelle. Hyvässä vireessä viime aikoina ollut suomalaishyökkääjä pelasi kamppailussa lopulta reilut 17 minuuttia.

Tilanteessa Donskoin polvet sekä ranne jäävät Bearin ja laidan väliin, mutta ainakaan vielä tässä vaiheessa seuran suunnalta ei ole hiiskuttu mitään, onko Donskoi todella loukannut itsensä, vai oliko kyseessä pelkkä tärähdys.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Donskoi on pelannut tällä kaudella 62 ottelua, joissa 25-vuotias hyökkääjä on tehnyt 13 maalia ja yhteensä 30 tehopistettä. Suomalaisen piste-ennätys on toissa kaudelta (debyyttikausi), kun hän teki 76 runkosarjakamppailuun 11 täysosumaa ja kaiken kaikkiaan 36 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Kari Lehtoselta järkyttävä kämmi – lahjoitti vastustajalle osuman