Joonas Donskoi siirtymässä muualle – ”On olemassa paljon kiinnostusta”

Joonas Donskoi päätyi tekemään sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.
Joonas Donskoi päätyi tekemään sopimuksen Colorado Avalanchen kanssa.

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Joonas Donskoita kohtaan on olemassa markkinoilla paljon kiinnostusta, kertoo Kevin Kurz.

Vaikka suomalaishyökkääjä Joonas Donskoin viime kausi ei mennyt tehollisesti aivan nappiin, on miestä kohtaan olemassa vapailla markkinoilla paljon kiinnostusta. Näin ainakin kertoo kiekkotoimittaja Kevin Kurz.

– Rajoittamatonta vapaa agenttia, Joonas Donskoita kohtaan on olemassa paljon kiinnostusta. Paluu Sharks-paitaan ei ole vieläkään poissuljettu, mutta nyt näyttää yhä vahvemmin siltä, että hänen tarkoituksenaan on löytää ensi kaudeksi uusi koti, Kurz kirjoitti The Athleticin mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Toistaiseksi ei ole tiedossa mitkä joukkueet ovat osoittaneet Donskoi kohtaan mielenkiintonsa. Donskoi kahden edellisen kauden palkka oli 1,9 miljoonaa dollaria ja hänen uusi pahvinsa tulee mitä luultavimmin pyörimään samoissa lukemissa. Donskoi on ensimmäistä kertaa urallaan rajoittamaton vapaa agentti.

Donskoi pelasi viime kaudella Sharks-nutussa 80 runkosarjaottelua, joissa hän teki 14 maalia ja yhteensä 37 tehopistettä. Kyseessä oli miehen uusi piste-ennätys, joskin vain yhdellä pisteellä. Tulokaskaudellaan Donskoi iski taululle tehot 11+25 (36), mutta tämän hän suoritti 76 runkosarjakamppailun aikana.