Joonas Järvinen siirtyy patapaitaan

Kokenut suomalaispuolustaja Joonas Järvinen vahvistaa Porin Ässiä. Järvisen sopimus kattaa loppukauden.

Joonas Järvinen jatkaa uraansa Porin Ässissä loppukauden mittaisella sopimuksella. 31-vuotias jämäkkä puolustaja on pelannut tällä kaudella Helsingin Jokereissa kaksi ottelua, mutta muuten kausi on kulunut vain harjoitellessa.

Järvisen viime kausi sujui Helsingin IFK:ssa, jossa hän pelasi 48 ottelua tehopistein 2+9=11.

Ässien rosterissa oli tilausta uudelle pelaajalle, sillä näillä näkymin tammikuussa alkava NHL-kausi vei porilaisilta pelaajia.

”Keväällä teimme erilaisen strategian tämän kauden läpiviemiseksi. Siihen kuului yhtenä osana, että otimme tietoisen riskin, jossa punnittiin sekä talous että urheilu ja teimme sopimuksen kahden pelaajan kanssa, joilla oli NHL-optio. Tilanne silloin oli se, että yhtäältä saadaan koko kaudeksi laadukkaat pelaajat tai mikäli he lähtevät, vapautuu meille merkittävät summat rahaa joukkueen vahvistamiseen vuoden vaihteessa. Koska Andreas Borgman ja Nick Merkley poistuivat joukkueestamme heidän saatuaan NHL-sopimukset, on meillä nyt mahdollisuus reagoida joukkueen vahvistamiseksi”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula avasi siirron taustoja Ässien tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Leijonat nimivahvalla joukkueella Moskovan EHT-turnaukseen – 18 pelaajaa KHL:stä